knjige po žanrih
pomoč
več o knjigi
3.47 €
B. Wolf in M. Fikioris
Sprejmi izziv bolezni in se pozdravi!
osebna rast
Založba Genija
prevod: Branka Končar
približno število strani: 126
pdf:
579 KB
ePub:
278 KB
Mobi:
913 KB
Opis

Namen te knjige je, da ponudi informacije, in ne da nadomesti priporočila zdravnikov ali drugih usposobljenih zdravilcev. Avtorici predlagata, da se o svojih konkretnih zdravstvenih težavah vedno posvetujete s svojim zdravnikom ali zdravilcem, saj vam lahko najbolje svetujeta glede zdravja.

Avtorici in založnik zavračajo vsakršno odgovornost za morebit­ne škodljive posledice napačne uporabe informacij iz te knjige.


Odlomek iz knjige:

Z Margaret Fikioris živiva več kot 300 kilometrov narazen, zato se ne obiskujeva prav pogosto. Toda elektronska pošta je rešila najine komunikacijske težave. S klikom miške najina sporočila pripotujejo od enega do drugega računalnika v približno tridesetih sekundah. Ko sva se odločili, da se spoprimeva z njenim problemom, s simptomi raka, sva bili v stiku prek elektronskih sporočil.

Margaret je preizkusila klasične oblike zdravljenja, vendar se niso obnesle. Tudi alternativne metode zdravljenja, ki jih je preizkusila, niso delovale. Kaj naj bi storila? Se predala obupu in vrgla puško v koruzo?

Odločili sva se, da se podava na duhovno potovanje in poiščeva ozdravitev za Margaret. Edina prtljaga, ki sva jo imeli, sta bila najina računalnika. Nisva imeli pojma, kam naju bo najino potovanje zaneslo. Bili sva brez zemljevidov, ki bi nama kazali pot in obliko pokrajine, ki je pred nama. Nisva vedeli niti, kako naj se lotiva tega potovanja. Toda ko sva stopili na pot, se nisva več ozirali in elektronska sporočila so začela leteti med nama, drugo za drugim, včasih po tri do štiri na dan. Duhovno potovanje naju je pripeljalo na veliko različnih poti, na koncu pa se je končalo z uspešnim izidom za Margaret.

Knjiga elektronskih sporočil, ki je pred vami, je zgodba o tem duhovnem potovanju. Nanjo gledam kot na zemljevid s smerokazi, ki jih morda lahko uporabite pri ustvarjanju svojega lastnega potovanja ali za pomoč drugim, ki se soočajo z istim problemom kot Margaret. Srečno pot!E-mail od Barbare, 9. oktober, 2001:

Draga Margaret!

Že dve leti poskušaš s klasičnimi in alternativnimi metodami zdravljenja odpraviti težave z mehurjem, in vendar, iz neznanega razloga, tvoje telo zavrača zdravljenje. Vemo, da lahko stalna kri v urinu in vnetja pomenijo simptome raka na mehurju. Z obiskom knjižnice ali iskanjem po spletu boš zlahka našla dokaze, ki bodo potrdili, da so to opozorilna znamenja te pogoste vrste raka. Če boš imela te simptome še nadaljnji dve leti, mar to ne pomeni, da stojiš v čakalni vrsti s tistimi, pri katerih se bolezen razvije v polno obliko?

Mislim, da je rak podoben loteriji. Nekateri zmagajo, drugi izgubijo. Žalostno je, da si zaradi te bolezni pravkar izgubila svojo drago prijateljico in da ista usoda čaka še naslednjo. Skrbi me, da stopaš po isti poti z loterijsko srečko, ki ne prinaša zmage. Ali ne moreš svoje srečke spremeniti, tako da ti bo prinesla zmago? Razmišljala sem o tem in imam predlog. Morda bi morali raziskati duhovno plat zdravljenja in na prednji sedež posaditi intuicijo, ki nama bo kazala pot.

Margaret, Indijanci imajo splošno duhovno reklo, ki pravi: »Vse je moje sorodstvo.« Nanaša se na sorodstvo in povezanost VSEH družin – družin celic v našem telesu, družin rož, družin dreves in kamnov, na Mater Zemljo in tudi na naše sonce. Za Indijance je vse Eno – vse je živo, vse ima zavest.

Resničnost tega duhovnega rekla lahko preverimo z intuicijo. Če nam ta pravi: »Da, tako je!«, gremo lahko naprej, dokler ni dokazana zmotnost tega rekla. Morda se sprašuješ, v kakšni povezavi je to z zdravljenjem tvoje bolezni. Mislim, da bi prek elektronske pošte lahko skupaj začeli duhovno pot zdravljenja in videli, kam bi naju pripeljala. Upajva, da do tvoje ozdravitve! Si za?E-mail od Margaret, 9. oktober:

Da, sem. Tvoje besede mi vlivajo upanje. Pripravljena sem.Od Barbare, 10. oktober:

Prav Margaret, začniva. Prvi korak – »živost« celic.

Tvoj zet ti je povedal nekaj nenavadnega – da so rakave celice tiste celice, ki niso ljubljene. Iz tega sledi, da imajo celice zavest. Najino duhovno potovanje se lahko začne z raziskovanjem naslednje misli: če obstaja povezava med ljubeznijo in dobrim zdravjem, lahko morda ljubezen spet zvabi celice tvojega mehurja v zdravo stanje. Veš, da so vpile nate, te utrujale in izžemale, da bi pritegnile tvojo pozornost. Kaj, če bi jim podarila ljubezen? Bi bil takšen trik uspešen?

Morda bi morala s police vzeti Grayevo Anatomijo in prebrati, kaj ta debela knjiga pravi o mehurju – kje se ta organ nahaja, kako je videti, s čim je povezan. Mislim, da svojemu mehurju ne moreš dati ljubezni, če ga prej ne spoznaš.

Nakup in izposoja
naročilo
Preberite pred prenosom
Za preizkus prenesite brezplačno knjigo in preverite katere formate podpira vaš bralnik!
Knjiga »Sprejmi izziv bolezni in se pozdravi!« je narejena v formatih:  pdf  ePub  Mobi 
S klikom na gumb NAKUP boste odprli PayPal naročilnico.
Po opravljenem plačilu vas bo PayPal preusmeril na stran s katere lahko prenesete kupljeno e-knjigo (download).
S klikom na gumb NAROČILO (po e-pošti) boste odprli stran, na kateri so podatki za položnico.
Knjigo naročite po e-pošti, znesek pa nakažete po položnici (univerzalni plačilni nalog).
Po prejetju nakazila bomo na vaš e-mail poslali kupljeno knjigo v vseh formatih, ki so na voljo.