knjige po žanrih
pomoč
več o knjigi
6.57 €
Stella Norris
Noro zaljubljena
ljubezenska kriminalka
Založba Genija
približno število strani: 255
pdf:
943 KB
ePub:
369 KB
Mobi:
1.2 MB
Opis

Zasebna preiskovalna agentka Trissa Torello raziskuje skrivnostno izginitev Franca Milerja, zeta bogatega grofa Kornelija Marolta iz podeželskega mesteca v italijanski Kampaniji. Pri tem pride na sled domnevnemu umoru njegove žene Selme, o kateri vsi mislijo, da je umrla v letalski nesreči. Toda kdo naj bi bil morilec in zakaj? Kmalu se prikupna mlada agentka, ki se izdaja za njuno hčerko Klariso, tudi sama znajde v smrtni nevarnosti. A ko v stari graščini v skrivnih grajskih prostorih najde Frančevo in Selmino okostje, se klobčič začne hitro odvijati.

Skratka, srhljivo in vznemirljivo branje znane mojstrice kriminalnih romanov, prepleteno s spletkami, rivalstvom, lažmi in ljubeznijo.


Odlomek iz knjige:

Privlačno dekle, ki je sedelo na visokem barskem stolu za točilnim pultom, je bilo videti zelo potrto in potopljeno v neko odmaknjenost ter otopelost. Njene velike oči so odsevale prikrito žalost in ni se hotelo pridružiti veselemu smehu svojih vrstnikov, ki so sedeli za dolgo, bogato obloženo mizo. Bili so to študenti slikarske akademije, novopečeni umetniki, ki so proslavljali konec študija. Vsak od njih si je zdaj, ko je uspešno končal študij, od svoje prihodnosti veliko obetal.

Ansambel je začel igrati nežne melodije. Nekaj fantov in deklet se je zazibalo po plesišču, drugi so sedeli za mizo, se pogovarjali in smejali duhovitim šalam. Prikupen, temnolas fant je vstal izza mize in se pridružil dekletu za pultom, ki je držalo v roki kozarec martinija in otožno zrlo predse. Na obrazu se ji je videlo, da njene misli tavajo kdo ve kje.

»Hej, Klarisa, zbudi se! Zakaj samevaš tukaj, kot bi bila z vsemi sprta? Navsezadnje je takšno praznovanje le enkrat v življenju in že jutri se bomo razkropili vsak po svoje,« jo je skušal zdramiti iz sanjarjenja sošolec Sandro.

Molčala je in se izmikala njegovemu pogledu, potem pa komaj slišno izdavila:

»Oh, Sandro, saj veš, kako je z menoj. Nenadoma me zajame tista žalost in ne morem se ji upreti.«

»Ne razmišljal zdaj o tem, ker ti ne bo nič pomagalo, raje se nam pridruži!« ji je ugovarjal fant.

Bilo je jasno, da je ta pogovor prav nič ne veseli in da bi ga rada čim prej končala, a sošolca ni mogla kar tako odsloviti.

»Saj imaš prav,« se je skrušeno nasmehnila in gledala predse. »S tem moram enkrat za vselej opraviti.«

»In misliti nase,« jo je dopolnil Sandro, ki se mu je videlo, da ni zadovoljen z njenim ravnanjem.

»Pridi, greva plesat!« je zatem rekel prepričljivo.

Klarisa Miler je bila doma iz podeželskega mesteca Ria Bianca v italijanski Kampaniji. Njen dom je bila stara graščina, o kateri se je govorilo vse mogoče, in že kot otrok se v njej ni dobro počutila. Zato je vedno je sanjala o velikih mestih. S petnajstimi leti je odšla od doma v Milano, kjer je najprej končala šolo za oblikovanje, potem pa se je vpisala na slikarsko akademijo. In postala je to, kar si je želela že od otroštva − akademska slikarka. Lahko bi sicer študirala v Neaplju ali Rimu, v mestih, ki sta bili dosti bližje rojstnemu Riu Biancu, toda želela je biti čim dalje od doma, kajti svojih sorodnikov ni pogrešala, čeprav je imela starše in deda zelo rada.

Nakup in izposoja
izposoja
naročilo
Preberite pred prenosom
Za preizkus prenesite brezplačno knjigo in preverite katere formate podpira vaš bralnik!
Knjiga »Noro zaljubljena« je narejena v formatih:  pdf  ePub  Mobi 
S klikom na gumb IZPOSOJA boste odprli stran na kateri lahko knjigo brezplačno izposodite, če ste član ene od (67) knjižnic, ki so v sistemu Biblos (ePub ali pdf format).
S klikom na gumb NAKUP boste odprli PayPal naročilnico.
Po opravljenem plačilu vas bo PayPal preusmeril na stran s katere lahko prenesete kupljeno e-knjigo (download).
S klikom na gumb NAROČILO (po e-pošti) boste odprli stran, na kateri so podatki za položnico.
Knjigo naročite po e-pošti, znesek pa nakažete po položnici (univerzalni plačilni nalog).
Po prejetju nakazila bomo na vaš e-mail poslali kupljeno knjigo v vseh formatih, ki so na voljo.