več o knjigi
12.99 €

Nataša Mrvar

Ljubimec na klik

roman, erotika
približno število strani: 191
ePub: 319 KB
pdf: 888 KB
Kindle: 1.0 MB
Opis

Glavna junakinja Nives je polnokrvna ženska v najboljših letih, ki skozi morje smeha in solz v svojem življenju postopoma zori in odrašča. Stvarna in samostojna, na trenutke neodločna in krhka, zna vse lepo, kar se ji zgodi, tudi v veliki meri povrniti.

Z vsem svojim bitjem predana poklicu, oblikovana s trdnimi načeli, stopa v korak s časom in se v iskanju pravega moškega zateka k novodobnim zmenkom na »klik«.

A brez svoje prijateljice, predrzne in emancipirane Ize, ne bi tako hitro in vneto brskala po kalejdoskopu bodočih življenjskih partnerjev. Za razliko od nje je Iza popolnoma sebi zadostna. Ne more živeti z nikomer, z nasprotnim spolom samo tekmuje, in čim ga premaga, ga tudi zavrže. Moškega uporablja le za dosego svojega cilja, kot sredstvo za zadostitev svojih potreb. Velikokrat se zato sama ujame v svoje zanke.

V pričakovanju svetle, prijazne in predvsem nedolgočasne prihodnosti Nives spoznava celo četico posebnih moških, ki jih pomenljivo imenuje za svoje mušketirje. Nikakor se ne more otresti vonja po bivšem, v vseh pogledih unikatnem rokerju, zato se zapleta s tipi, ki so vsak na svoj način zanimivi in drugačni, v strahu, da ne zapade v rutino povprečnega življenja. Ko se sprehodi skozi ves blišč in gnojnico ljubimcev na »klik«, se končno zave, da je življenje v samem bistvu zelo enostavno.

Njeno vse prej kot dolgočasno življenje začini še šemasto obličje strica Aljaža, ki uporabi prav vse možnosti, da bi bil oboževan pri ženskah. Prav njegovi komični poizkusi prelisičiti leta in ostati večni šarmer delujejo zabavno, če ne že tragikomično.

Zgodbe v knjigi se prepletajo tudi s tragično usodo Nivesine biološke matere in nas pritisnejo ob zid krute realnosti, ki nas popelje v čas bivše skupne domovine, vojne na Balkanu, srda in izgub, ko postane človek drugačen.

V knjigi se na neposreden način izmenjujejo smešni, komični elementi, ki pa kaj hitro dobijo ostrino bridke realnosti.

Knjiga je odličen vodnik za sodobna, v ljubezni neizkušena dekleta, ki iščejo svoje partnerje po spletu, da se ne bi preveč zapletale z različnimi profili problematičnih moških, ki jih tam kar mrgoli, kot je to uspevalo glavni junakinji Nives.

ogled knjige
Preberite pred nakupom

Prenesite vzorčno e-knjigo in preverite katere formate podpira vaš bralnik:

prenesi vzorčno e-knjigo

Knjiga Ljubimec na klik je narejena v formatih:

– ePub
– pdf
– Mobi (Kindle)

Knjigo lahko plačate po PayPalu ali spletni banki.

Nakup po PayPalu

S klikom na gumb PAYPAL boste odprli PayPal blagajno.
Po opravljenem plačilu vas bo PayPal preusmeril na stran »prenesi knjigo« s katere lahko prenesete e-knjigo (download) v vseh formatih, ki so na voljo.

Nakup po spletni banki

Znesek lahko nakažete po spletni banki. Podatki za nakazilo so v spodnjem okvirju.
Zaradi vašega elektronskega naslova nam obvezno pošljite obvestilo o nakupu.
Če v obvestilu o nakupu priložite potrdilo o plačilu, boste knjigo prejeli v krajšem času.

Po prejetju nakazila vam bomo po elektronski pošti poslali knjigo v vseh formatih, ki so na voljo.

Podatki za nakazilo:

namen nakazila:

e-knjiga Nataša Mrvar:
Ljubimec na klik

znesek:

12.99

IBAN:

SI56 0201 0025 4134 631

referenca (sklic):

SI00 847

prejemnik:

Genija d.o.o.
Litijska cesta 12/a, 1000 Ljubljana