več o knjigi
5.54 €

Nataša Mrvar

Ljubimec na klik

roman, erotika
približno število strani: 191
ePub: 319 KB
pdf: 888 KB
Kindle: 1.0 MB
povezava na tiskano izdajo
Opis

Žgečkljivo branje za prosti čas.

»To je že sedmo delo ljubljanske pisateljice Nataše Mrvar, sicer upokojene knjižničarke. S knjigo Speči spomini se je uvrstila med »dobre knjige«. Pisateljica v svojem značilnem, na videz površnem opisovanju okolja in oseb sicer menja teme, ne pa pristopa k problematiki. Vedno pušča prostor za naše razmišljanje in ne vsiljuje svojih rešitev in sodb. Tokrat je z jezikom, ki je kompromis med izborno slovenščino in slangom (manj)mladih, obravnavala problem iskanja partnerjev za emancipirane osamljene ženske. Bralec se vpraša, ali je njihovo zavračanje »čudakov« in posmeh moškim le obramba ali tudi prikrivanje lastnih napak. Na koncu pa ostane dvom, ali je srečen konec iskanja partnerja rezultat znižanja zahtevnih kriterijev obeh partnerjev ali pa naključno uspešen izid po mnogih neuspelih poskusih. Knjiga je prijetno branje, ni treba čaše »izpiti na dušek«, a bralca zapelje, da knjigo odloži šele po zadnji zgodbi.« – Delo, O. K.

***

Knjiga je odličen vodnik za sodobna, v ljubezni neizkušena dekleta, ki iščejo svoje partnerje po spletu, da se ne bi preveč zapletale z različnimi profili problematičnih moških, ki jih tam kar mrgoli.

Glavna junakinja Nives je polnokrvna ženska v najboljših letih, ki skozi smeh in solze postopoma zori in odrašča. Stvarna in samostojna, na trenutke neodločna in krhka, zna vse lepo, kar se ji zgodi, tudi v veliki meri povrniti.

Predana poklicu, oblikovana s trdnimi načeli, stopa v korak s časom in se v iskanju pravega moškega zateka k novodobnim zmenkom na »klik«.

V pričakovanju svetle, prijazne in predvsem nedolgočasne prihodnosti Nives spoznava celo četico posebnih moških, ki jih pomenljivo imenuje za svoje mušketirje. Nikakor se ne more otresti vonja po bivšem, v vseh pogledih unikatnem rokerju, zato se zapleta s tipi, ki so vsak na svoj način zanimivi in drugačni, v strahu, da ne zapade v rutino povprečnega življenja. Ko se sprehodi skozi ves blišč in gnojnico ljubimcev na »klik«, se končno zave, da je življenje v samem bistvu zelo enostavno.

ogled knjige
Preberite pred nakupom

Prenesite vzorčno e-knjigo in preverite katere formate podpira vaš bralnik:

prenesi vzorčno e-knjigo

Knjiga Ljubimec na klik je narejena v formatih:

– ePub
– pdf
– Mobi (Kindle)

Knjigo lahko plačate po PayPalu ali spletni banki.

Nakup po PayPalu

S klikom na gumb PAYPAL boste odprli PayPal blagajno.
Po opravljenem plačilu vas bo PayPal preusmeril na stran »prenesi knjigo« s katere lahko prenesete e-knjigo (download) v vseh formatih, ki so na voljo.

Nakup po spletni banki

Znesek lahko nakažete po spletni banki. Podatki za nakazilo so v spodnjem okvirju.
Zaradi vašega elektronskega naslova nam obvezno pošljite obvestilo o nakupu.
Če v obvestilu o nakupu priložite potrdilo o plačilu, boste knjigo prejeli v krajšem času.

Po prejetju nakazila vam bomo po elektronski pošti poslali knjigo v vseh formatih, ki so na voljo.

Podatki za nakazilo:

namen nakazila:

e-knjiga Nataša Mrvar:
Ljubimec na klik

znesek:

5.54

IBAN:

SI56 0201 0025 4134 631

referenca (sklic):

SI00 150

prejemnik:

Genija d.o.o.
Litijska cesta 12/a, 1000 Ljubljana