več o knjigi
4.50 €

Sebastijan Kneipp

Zdravljenje z vodo

osebna rast
približno število strani: 163
ePub: 166 KB
pdf: 417 KB
Kindle: 548 KB
Opis

V zadnjih letih sem napisal več knjig raznovrstne vsebine. Nisem jih pisal zase, ampak za človeštvo in še prav posebej za take, ki jih obiskujejo vsakovrstne bolečine in težave. Pisal sem te knjige v kar se da preprostem jeziku brez okrasja, tako da bi jih mogel vsakdo razumeti ter si po potrebi izbrati, kar je zanj porabno. Knjige naj bi vsebovale predvsem pravila za življenje in migljaje za vse stanove, kako si v stiski pomagajo. Trudil sem se, da bi pokazal in pojasnil, kaj nam Stvarnik nudi v vodi in zeliščih. Kakor se na razstavi kažejo različne stvari, tako boš tudi v tej knjigi našel mnogo za življenje porabnih reči. Če je kdo star, pa zdaj misli nazaj na svoja otroška in mladostna leta in na svoj poklic, ta jasno vidi, koliko se je spremenilo, da je od otroka dorasel v starca, in spozna kako resničen je stavek: Drugače misli otrok, drugače mladenič, drugače dozorel razsoden mož in izkušen starec.

Te stopnje prav lahko opažam tudi pri svojem vodnem zdravljenju. Že je 46 let, odkar sem spoznal vodo kot zdravilo, prav tako dolgo pa je že, odkar sem začel delati poskuse z zelišči. Lahko se primerjam z vajencem, ki se gre k mojstru učit; moj mojster je bila drobna knjižica. Sledil sem svojim skušnjam korak za korakom, da bi spoznal zdravilno moč vode in zelišč ter bi jih uporabil v primerni obliki za človeško telo. Noben krojač ne naredi prve suknje tako, da bi se natančno prilegala; šele počasi dobiva vedno več vaje in skušnje. In jaz lahko mirno priznam, da se mi je godilo tako kakor tolikim drugim; pogosto te zrinejo s poti, ki si si jo izbral, in potisnejo na drugo, ki po nji prav za prav nisi nameraval hoditi. Tako se je godilo tudi meni s hidropatijo ali vodozdravstvom. Iz mojih knjig se lahko prepričate, kako sem stopal od izkušnje do skušnje ter vedno bolj spoznaval delovanje vode in njenih vsakovrstnih uporab.

ogled knjige
Preberite pred nakupom

Prenesite vzorčno e-knjigo in preverite katere formate podpira vaš bralnik:

prenesi vzorčno e-knjigo

Knjiga Zdravljenje z vodo je narejena v formatih:

– ePub
– pdf
– Mobi (Kindle)

Knjigo lahko plačate po PayPalu ali spletni banki.

Nakup po PayPalu

S klikom na gumb PAYPAL boste odprli PayPal blagajno.
Po opravljenem plačilu vas bo PayPal preusmeril na stran »prenesi knjigo« s katere lahko prenesete e-knjigo (download) v vseh formatih, ki so na voljo.

Nakup po spletni banki

Znesek lahko nakažete po spletni banki. Podatki za nakazilo so v spodnjem okvirju.
Zaradi vašega elektronskega naslova nam obvezno pošljite obvestilo o nakupu.
Če v obvestilu o nakupu priložite potrdilo o plačilu, boste knjigo prejeli v krajšem času.

Po prejetju nakazila vam bomo po elektronski pošti poslali knjigo v vseh formatih, ki so na voljo.

Podatki za nakazilo:

namen nakazila:

e-knjiga Sebastijan Kneipp:
Zdravljenje z vodo

znesek:

4.50

IBAN:

SI56 0201 0025 4134 631

referenca (sklic):

SI00 545

prejemnik:

Genija d.o.o.
Litijska cesta 12/a, 1000 Ljubljana