več o knjigi
4.50 €

Slavko Zupančič

Kako postati genij

osebna rast
samozaložba
zupaslavko@gmail.com
približno število strani: 21
ePub: 313 KB
pdf: 2.0 MB
Kindle: 412 KB
Opis

Knjiga Kako postati genij je novo kratko delo, kjer pisatelj opisuje svoje videnje in razumevanje inteligence. V njej je predstavil svoje teorije nadsvetlobne hitrosti, nekaj matematičnih odkritij ter svoj pogled na samo vesolje. Knjiga je svojevrstno delo in vsekakor ne spada v kategorijo priročnikov. Naslov malce zavaja, a sama knjiga ni to, kar bi si bralec vnaprej zamislil, ko prebere naslov. Torej, da boste vedeli. Ko preberete to knjigo ne boste postali genij, niti pisatelj vam ne bo razkril kako postati genij, ker v knjigi dobro opiše, da to ni mogoče. Če si se že rodil kot genij, potem si, če se nisi, pa najbrž nikoli ne boš.

Pisatelju so najbolj všeč kratke modrosti, rime in pregovori, ki jih je zapisal in utemeljil. V knjigi se pisatelj malce norčuje, vendar ni nič hudega misleč. Je le predstavil svoje mnenje in ga po svoje utemeljil. Knjiga ima le 21 strani, torej je kratko delo, v katero kategorijo spada, naj pa povejo kar bralci sami. Pisatelj je tudi pisal o razliki med inteligenco in izobrazbo, ter opisal, da ga moti ker nekateri ljudje to zamenjujejo.

Priporočljivo pa je, da knjigo berete počasi, ker vam pisatelj postavlja vprašanja, v katera se morate poglobiti, če želite razumeti njegove nadaljnje odgovore. Torej, nikar ne hitite.

Preberite pred nakupom

Za preizkus prenesite brezplačno knjigo in preverite katere formate podpira vaš bralnik.

S klikom na gumb NAKUP boste odprli PayPal blagajno. Računa na PayPalu za plačilo ne potrebujete.
Po opravljenem plačilu vas bo PayPal preusmeril na stran "prenesi knjigo" s katere lahko prenesete e-knjigo (download) v formatih:

– ePub
– pdf
– Mobi (Kindle)

S klikom na gumb NAROČILO boste odprli stran za naročilo po e-mailu.

Nakup ali naročilo