več o knjigi
5.54 €

Stella Norris

Osebni obračun

ljubezenska kriminalka
približno število strani: 248
ePub: 317 KB
pdf: 522 KB
Kindle: 1.1 MB
povezava na tiskano izdajo
Opis

Odlomek iz knjige:

Na vzhodnem delu milanskega predmestja se nahaja zasebna klinika, ki jo vodi specialist za srčna obolenja, prof. dr. Novanni. Okolico stavbe obdaja razkošen park, ki prehaja v idiličen mešan gozdiček. Bil je december, bližali so se božični prazniki, narava ni skoparila s snežno odejo, zato je bil pogled na kliniko in njeno okolico videti veličasten.

Po cesti, ki vodi proti kliniki, je drvel zeleni Volkswagen Passat. Ura se je bližala peti, pričelo se je že rahlo mračiti. Čez dan je sijalo sonce, zdaj pa je pritisnil mraz, zato je bila cesta spolzka, vendar se voznica v passatu ni menila za to. Ena sama misel ji je rojila po glavi. Čim prej priti na cilj, da ne bo prepozna! Zasebna preiskovalna agentka Trissa Torrelo, ki je s svojim zaročencem in družabnikom Sergiom Rochettiem živela in delala v Neaplju, se je strašno bala, da svojega očeta ne bo več videla živega.

Ta dan sta bila s Sergiom sredi dela, ko ji je nenadoma zazvonil mobilni telefon. Mama ji je jokaje povedala, da je njenega očeta zadel srčni infarkt, da so ga odpeljali v kliniko njegovega prijatelja in da je z njim zelo hudo. Počutila se je, kot bi se ji podiral svet. Njen zaročenec Sergio, na katerega se je lahko zanesla ob še tako nemogočih trenutkih, ji je zagotovil, da bo sam dokončal, kar sta nameravala. Pospremil jo je domov, da si je pripravila najnujnejšo prtljago, potem pa se vkrcala na prvo letalo za Milano. Na letališču si je v izposojevalnici avtomobilov izposodila avto in oddrvela proti kliniki.

Ko je pred kliniko zapeljala na parkirišče in ugasnila motor, je še nekaj časa sedela v avtu. Parkirišče je bilo skorajda prazno, ker je čas obiskov že zdavnaj minil, parkiranih je bilo le nekaj vozil bolnišničnega osebja.

Morala se je pomiriti. Vse v njeni notranjosti se je treslo, bolela jo je glava in sililo jo je k bruhanju. Če bo šlo tako naprej, bom doživela živčni zlom, si je rekla in se prisilila, da je začela razmišljati bolj realno. Morda pa za njenega očeta le še obstaja upanje, si je pričela prigovarjati. Vedno je bil zdrav in v dobri telesni kondiciji, prvi srčni infarkt ga vendar ne more pobrati. S to mislijo je stopila iz avtomobila in se podala proti vhodu.

Kako sovražim dolge bolnišnične hodnike, je razmišljala, ko je stopala proti sobi na intenzivnem oddelku. Še posebej, če trepetam za življenje ljubljene osebe.

ogled knjige
Preberite pred nakupom

Prenesite vzorčno e-knjigo in preverite katere formate podpira vaš bralnik:

prenesi vzorčno e-knjigo

Knjiga Osebni obračun je narejena v formatih:

– ePub
– pdf
– Mobi (Kindle)

Knjigo lahko plačate po PayPalu ali spletni banki.

Nakup po PayPalu

S klikom na gumb PAYPAL boste odprli PayPal blagajno.
Po opravljenem plačilu vas bo PayPal preusmeril na stran »prenesi knjigo« s katere lahko prenesete e-knjigo (download) v vseh formatih, ki so na voljo.

Nakup po spletni banki

Znesek lahko nakažete po spletni banki. Podatki za nakazilo so v spodnjem okvirju.
Zaradi vašega elektronskega naslova nam obvezno pošljite obvestilo o nakupu.
Če v obvestilu o nakupu priložite potrdilo o plačilu, boste knjigo prejeli v krajšem času.

Po prejetju nakazila vam bomo po elektronski pošti poslali knjigo v vseh formatih, ki so na voljo.

Podatki za nakazilo:

namen nakazila:

e-knjiga Stella Norris:
Osebni obračun

znesek:

5.54

IBAN:

SI56 0201 0025 4134 631

referenca (sklic):

SI00 396

prejemnik:

Genija d.o.o.
Litijska cesta 12/a, 1000 Ljubljana